تعمیر کنترلر دستگاه سرخ کن رستورانی Frymaster در کلینیک تخصصی الکترونیک دیجی برد
سرخ کن وسیله ای است که عملیات سرخ کردن مواد غذایی را با سرعت بیشتر و در حرارت معین انجام می دهد.این دستگاه شامل یک المنت گرم کننده و محفظه روغن است.
این دستگاه محبوب برای آماده کردن بسیاری از فست فودها و سرخ و برشته کردن آنها در تجهیزات فست فود به کار می روند.از آنجا که المنت گرم کننده در سرخکنهای الکتریکی در تماس با روغن قرار دارد ، اتلاف انرژی در آنها بسیار کم است.سرخکنها معمولا از استیل یا فولاد نرم ساخته می شوند. استیل کمتر از فولاد نرم خورده میشود ، بنابراین سرخکن استیل گارانتی بهتری نسبت به جنس فولاد نرم دارد. سرخ کن ها لگن هایی به شکلهای مختلف دارند.
بعضی از سرخکنها دارای نقطه سرد در کف دیگ خود هستند. این دقیقا جایی است که مقدار زیادی از خرده های غذا آنجا ته نشین میشود و دمای پایین در این نقطه از لکه دار شدن و فاسد شدن روغن جلوگیری میکند.
سرخ کن های صنعتی تجهیزاتی هستند که برای جوش آوردن مقدار زیاد روغن به منظور سرخ کردن مقادیر زیاد غذا طراحی شده اند. تجهیزات سرخ کن در فست فود برای راحتی در سرخ کردن آیتم های غذایی مانند سیب زمینی، سوسیس و غیره خریداری می شود. سرخ کن های خانگی برای مصارف کم و محدود طراحی شده اند، در حالیکه سرخ کن های گود صنعتی برای استفاده زیاد و حجم غذای زیاد ساخته شده اند.
تعمیر کنترلر دستگاه سرخ کن رستورانی Frymaster